Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

Werkgever

In het linkermenu ziet u een greep uit de dienstverlening van Triple A - Risk Finance.

Om u als werkgever optimaal van dienst te zijn op het gebied van sociale zekerheid en pensioenen is Triple A - Benefits Consulting opgericht, als zustermaatschappij van Triple A - Risk Finance.

De hechte samenwerking met de collega-actuarissen, risk managers en Big Data experts van Triple A – Risk Finance maakt Triple A - Benefits Consulting uniek. Haar kennis en tools op het terrein van Sociale Zekerheid en Pensioenen in combinatie met de financieel getinte drive van Triple A – Risk Finance resulteert in een complete en gefundeerde aanpak op basis van risicomanagement.

Samenwerken met Triple A - Benefits Consulting leidt voor haar opdrachtgevers tot kostenbesparingen, inzicht, grip en overzicht. Ze onderzoeken uw behoeften en matchen deze met oplossingen van diverse aanbieders. De uiteindelijke keus is aan u.

Triple A - Benefits Consulting is niet gebonden aan verzekeraars en werken met alle partijen uit de markt. Vanzelfsprekend in samenspraak met de bestaande relaties van haar opdrachtgevers.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Triple A - Benefits Consulting.  

Contact

Voor vragen, informatie en offertes kunt u altijd contact met ons opnemen.

Triple A - Risk Finance
Hoogoorddreef 54
1101 BE Amsterdam Zuidoost
Tel. 020 - 707 36 40
Fax. 020 - 707 36 41
Email: secretariaat@aaa-riskfinance.nl

Dienstverleningsdocument

Vanaf 1 juli 2013 moet elke financiële dienstverlener een DVD (dienstverleningsdocument) via de website aanbieden. Het DVD is een gestandaardiseerd document waarvan het format opgesteld is door de AFM. Deze DVD is op een beperkt aantal adviesdiensten van Triple A – Risk Finance van toepassing. Klik hier om het DVD te downloaden.