Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

Organisatie

 

Wie is Triple A – Risk Finance

Triple A - Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancy bedrijf gespecialiseerd op het gebied van risicomanagement en actuariaat. Triple A - Risk Finance is opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam. Sinds ultimo 2014 is Triple A - Risk Finance onderdeel van de Redmore Group, evenals Talent&Pro en Profource. Wij leveren consultancy diensten, interim management, oplossingen op projectbasis en advies op maat. Wij werken nauw samen met de klant en wij dragen onze expertise zoveel mogelijk over aan de klant. Na ons vertrek is de klant in staat zelfstandig verder te werken.


Hoe werken wij?

Voor iedere opdracht formuleert Triple A - Risk Finance heldere resultaatafspraken waarvoor we volledige verantwoordelijkheid nemen. Wij werken bij voorkeur met de klant samen in multidisciplinaire teams, om onze kennis op een effectieve wijze te delen gedurende de projecten.


Doelstellingen, ambities en filosofie

Triple A - Risk Finance richt zich op verzekeraars, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, ondernemingen, banken en vermogensbeheerders. Onze doelstellingen en ambities zijn:

  • het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige consultancy op het gebied van risicomanagement en actuariaat
  • het creëren van visies en deze werkend maken;
  • leidend zijn op het gebied van innovatieve risicomanagement oplossingen;
  • het managen van multidisciplinaire projecten: praktisch & resultaat gedreven;
  • het gezamenlijk toepassen van de beste manier van werken en kennisdeling;
  • het doorontwikkelen van talenten en ambities.

Onze filosofie is dat risicomanagement-activiteiten en bijbehorende procedures passen binnen de organisatie van onze klanten en volledig onder controle zijn van en begrepen worden door de werknemers die ze moeten onderhouden. Wij onderscheiden ons door overdracht van kennis en tooling, waardoor onze klanten meer in staat zijn zelfstandig te opereren.